Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2008.

13:18

Kolo Ture oboleo od malarije!

Posle odlazaka Hleba, Flaminija i Žilberta Silve, Arsenal je pretrpeo novi udarac vešću da je Kolo Ture oboleo od malarije.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Problemi Arsena Vengera tako su se dodatno pogoršali činjenicom da je pred početak sezone ostao bez još jednog prvotimca na, još uvek, neodređeni period. Pretpostavlja se da se Ture zarazio na odmoru, tokom boravka u Obali Slonovače. Nakon što je doputovao na predsezonsku turneju Arsenala po Austriji i Mađarskoj, 27-godišnji igrač je poslat u bolnicu u Beču, gde je mu malarija dijagnostikovana.

Iako je portparol Arsenala izjavio kako Ture “nije izgubio duh”, malo je verovatno da će defanzivac londonskog kluba biti spreman za početak nove sezone.

S obzirom je Venger odlučio da ovog leta neće angažovati novog igrača odbrane, menadžer Arsenala će na raspolaganju imati samo Johana Đurua i Filipa Senderosa kao alternative za poziciju drugog centralnog beka uz standardnog Vilijama Galasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve