Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2008.

10:24

Lovre na meti Crvene zvezde

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević najavio je nekoliko dodatnih pojačanja pred početak nove sezone, a na meti beogradskog kluba sada se nalazi i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore Goran Lovre. 26-godišnjem fudbaleru je ovog leta istekao ugovor sa Groningemom, a kako se sa holandskim klubom još uvek nije dogovorio oko produžetka saradnje, u trku za nekadašnjeg omladinca Partizana uključila se i Crvena zvezda, prenosi beogradska štampa.

Lovre bi došao kao zamena za Segunda Kastilja, čiji je prelazak u engleski Blekburn još uvek aktuelan. Prethodne dve sezone nastupao je za Groningem (52 utakmice, 15 golova), a pre toga je od 1998. do 2006. bio član belgijskog Anderlehta. Bio je u sastavu mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore na EP u Nemačkoj i na OI u Atini, 2004. godine.

Lovre je jedan od nekoliko potencijalnih pojačanja Crvene zvezde, a u igri je i dalje reprezentativac Gane Princ Tagoe, koji bi trebalo da bude pozajmljen 'crveno-belima' na godinu dana, kao igrač Palerma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve