Nova vest
Fudbal

Petak, 18.07.2008.

14:21

Sve spremno za meč Partizan - Lion

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Partizan Darko Grubor ocenio je da će predstojeći prijateljski susret između "crno-belih" i francuskog šampiona Liona, koji je na programu 23. jula u Beogradu biti "spektakl kakav odavno nije viđen u našoj zemji". Grubor je na konferenciji za novinare , održanoj na Stadionu Partizana, istakao da će duel nacionalnih prvaka Srbije i Francuske biti "izuzetan događaj i zbog kvaliteta protivnika i zbog pratećeg programa koji će biti veoma bogat".

"Lion je jedan od najboljih evropskih klubova u poslednjih deset godina i veliko nam je zadoovljstvo što ćemo duelom sa njim proslaviti osvajanje duple krune i predstaviti tim za narednu sezonu, punu velikih izazova" , rekao je Grubor i dodao da je ovo prava prilika da se "zahvalimo divnoj publici na velikoj podršci u proteklom periodu"

Grubor je napomenuo da će ukupni troškovi organizacije meča iznositi oko 150.000 evra i zamolio navijače da se ponašaju u skladu sa renomeom kluba u Evropi.

"Nikada više se našem klubu ne sme ponoviti situacija iz prošle sezone kada smo administrativnim putem eliminisani iz međunarodnih takmičenja", poručio je Grubor.

Član uprave Poršea za područje Srbije i Crne Gore Manolito Vujičić podsetio je da je kompanija koju predstavlja dve godine sponzor Partizana i najavio skori početak pregovora o nastavku "izuzetno uspešne saradnje".

Utakmica između Partizana i Liona igraće se 23. jula na stadionu u Humskoj. Meč počinje u 20:00, a prateći program povodom ovog susreta 15 minuta ranije.

Karte počinju da se prodaju u subotu od 12 sati na blagajni stadiona u Humskoj 1 po ceni od 400 dinara za južnu i severnu i 800 dinara za istočnu i zapadnu tribinu.

U 19.45 predstaviće se tim Partizana za narednu sezonu, u kojem će biti 11 novih igrača.

U poluvremenu utakmice održaće se sms kviz za navijače "12 igrač", a najuspešniji takmičar osvojiće automobil Folksvagen Polo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve