Nova vest
Fudbal

Petak, 18.07.2008.

10:42

CZ: Ništa od Drinčića, stiže Tagoe

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević izjavio je na pripremama tima u Sloveniji da je u toku finalizacija dogovora oko novih pojačanja za narednu sezonu. Princ Tagoe iz Gane je konačno vrlo blizu "Marakane" ali kao pozajmljeni igrač italijanskog Palerma.

Igrač Al Itifaka prema pisanju "Sporta" će narednih dana potpisati ugovor sa članom Serije A, a onda zbog viška stranaca van EU, biti prosledjen u Beograd na pozajmicu.

"Crveno-belima" je ponudjen novi igrač iz Ekvadora, kao zamena za Kastilja (Kinjones), dok je prema rečima Bunjevčevića u opticaju je i dalje dovodjenje Nemanje Vučićevića iz Kelna, za koga je Crvena zvezda poslala i zvaničnu ponudu.

Dolazak Nikole Drinčića iz Amkara je definitivno propao jer predstavnici najprijatnijeg iznenadjenja ruskog prvenstva ne žele da ga prodaju, ali je ponovo aktuelna opcija sa angažovanjem Gorana Gavrančića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve