Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.07.2008.

17:20

Runi istetovirao ime albuma

Vejn Runi se sa medenog meseca u Las Vegasu vratio sa novom tetovažom, koja je ime albuma njegovog omiljenog benda "Stereophonics".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tetovaža se nalazi na desnoj podlaktici slavnog fudbalera Mančester Junajteda i Engleske, i u originalu kaže "Just Enough Education To Perform", što je ime albuma benda iz 2001. godine. Mediji navode da je Runijev odabir tetovaže referenca na njegovo školovanje, pošto nije završio ni srednju školu zbog obaveza prema premijerligašu Evertonu.

Poznata grupa je na poziv Runijeve supruge Kolin Meklaflin nastupila i na proslavi venčanja Engleza, gde su napravili koncert iznenađenja koji je trajao sat vremena.

Tokom slavlja, Keli Džouns, frontmen grupe, u šali je "naterao" Runija da obeća da će od sledeće sezone nastupati za Lids Junajted i da će promeniti nacionalnost iz engleske u velšku.

"Svirali smo šta god mu je palo na pamet. Vejn i njegova porodica su pevali svaku reč naših tekstova. Bilo je to divno iskustvo", rekao je Džouns.

Runi se trenutno nalazi na odmoru, posle kojeg će se pridružiti timu Mančester Junajteda na pripremama za sledeću sezonu. Junajted je prošle sezone osvojio titulu u Premijer ligi, kao i Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

1 h

U fokusu

Vidi sve