Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.07.2008.

15:57

Jokanović vodi 27 igrača u Špic

Trener Partizana Slaviša Jokanović sastavio je spisak od 27 igrača koji će ići na drugi deo priprema u švajcarsko mesto Špic.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U Švajcarsku ne idu povređeni levi bek Aleksandar Lazevski, kao ni pojačanje iz Tunisa Kamel Zaim, koji će ostati u Beogradu da reši problem sa preponama. U odnosu na prvi deo priprema nema Živanovića, Brežančića, Emuerajea a nova imena su Perić i Branković.

Na spisku je 27 imena, golmani Mladen Božović, Darko Božović i Aleksandar Radosavljević, igrači odbrane Ivan Stevanović, Aleksandar Miljković, Nenad Đorđević, Srđa Knežević, Aleksis Ngambi, Marko Jovanović, Milovan Sikimić, Ivan Obradović i Vladimir Branković igrači sredine terena Roberto Antonelo Žulijano 'Žuka', Ljubomir Fejsa, Radosav Petrović, Almani da Silva Moreira, Zoran Tošić, Đorđe Lazić, Marko Ćetković, Adem Ljajić, Darko Maletić i napadači Lamin Dijara, Nenad Marinković, Dragan Čadikovski, Slaven Stjepanović, Milan Perić i Miloš Bogunović.

Fudbaleri Partizana u Švajcarsku kreću u četvrtak pre podne, 12. jula će odigrati prvu pripremnu utakmicu sa Grashopersom.

Dva dana kasnije prvak Srbije igraće sa šampionom Izraela, Beitarom iz Jerusalima, 16. jula sa brazilskim Botafogom, a 18. jula protivnik je Rapid iz Bukurešta.

Najozbiljniju proveru pred drugo kolo kvalifikacija za LIgu šampiona 'crno-bele' čeka po povratku iz Švajcarske. Na stadionu u Humskoj 23. jula gostovaće redovni učesnik elitnog evropskog takmičenja i prvak Francuske Olimpik iz Liona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve