Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.07.2008.

15:50

Skolari: "Prijatelj sam sa Dragom"

Menadžer Čelsija Luis Felipe Skolari izjavio je da je sada prijatelj sa Ivicom Dragutinovićem, koga je svojevremeno udario.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Tako nešto sigurno više nikada neću uraditi. Bio je to sklop više okolnosti za vreme veoma teške i važne utakmice", rekao je Skolari u intervjuu za londonsnki "San" na pitanje novinara namerava li da nešto slično ponovi i u Premijer ligi.

Do incidenta je došlo za vreme utakmice Portugalija - Srbija u kvalifikacijama za poslednje prvenstvo Evrope. U gužvi u kojoj je učestvovalo više igrača oba tima, Skolari je ošamario reprezentativca Srbije.

"Ja sam trener i u karijeri sam se nekoliko puta našao u incidentnim situacijama, kao i ostale moje kolege. Mislim da je to normalno, jer se svako bori za svoja uverenja. Želim, međutim, da naglasim da poštujem druge ljude - trenere, igrače i navijače. I danas mi je teško da objasnim taj incident", rekao je Skolari.

Poznati brazilski stručnjak dodao je da je u međuvremenu razjasnio nesporazum s Dragutinovićem.

"Sada sam prijatelj s Dragutinovićem, momkom sa kojim sam se posvađao. Međutim, sa Havijerom Klementeom, koji je tada vodio reprezentaciju Srbije, nisam prijatelj", rekao je Skolari, ne želeći da to obrazloži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve