Brazilac Teser na probi u Zvezdi

Brazilski fudbaler Luiz Teser došao je na probu u Crvenu zvezdu, i u narednim danima će pokušati da se nametne treneru Zemanu.

Izvor: B92, www.crvenazvezdafk.com Srbija
Podeli

Teser je stigao u subotu uveče preko Milana u Beč i odmah se pridružio “crveno-belima” u Bad Tacmandorfu. I pored dugačkog i iscrpljujućeg puta Teser se odmah našao na raspolaganju treneru Zdenjeku Zemanu i trenirao je jutros sa ostatkom ekipe.

„Stigao sam jako umoran, ali sam trenirao jutros. Biće mi potrebno određeno vreme da se adaptiram zbog velike vremenske razlike, ali se nadam da ću brzo uspeti da uhvatim ritam sa ostatkom ekipe. Prethodnih nedelja nisam trenirao u Brazilu i sigurno je da imam veliku želju što pre to da nadoknadim i nametnem se treneru Zemanu”, rekao je Brazilac.

Luiz Teser rođen je 16. maja 1987. godine. Igra na poziciji desnog veznog fudbalera, po potrebi i desnog beka. Tokom karijere nastupao je za Koritibu, Atletiko Mineiro, Žoinvil, Ituaro, Leće, Taranto. Interesanto je su Teser i Edgar bili saigrači u Žoinvilu, a odmah po dolasku Tesera u Austriju postali su i cimeri u sobi.

Fudbal