Nova vest
Fudbal

Subota, 05.07.2008.

21:59

Ian Rajt šalje Šona u Portsmut

Legendarni napadač Arsenala Ian Rajt izjavio je svom sinu Šonu-Rajtu Filipsu da bi trebao da prihvati ponudu Portsmuta i napusti Čelsi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šon je u Čelsi došao u julu 2005. godine iz Mančester Sitija za neverovatnu sumu od 21 miliona funti, a Ian Rajt je izjavio da Šon treba da prihvati ponudu ukoliko je menadžer Portsmuta Hari Rednap pošalje.

„Mislim da bi prelazak u Portsmut bio dobro rešenje za Šona. Osvojio je dosta trofeja i bio je dober u Čelsiju. Ipak, mislim da bi prelazak u neki klub kao što je Portsmut nadgradio njegovu karijeru. Šon može ponovo da natera ljude da pričaju o njemu, kao što je to radio u Sitiju. U Čelsiju je imao povremene bljeskove, ali ukoliko bi bio konstantno u prvoj postavi ponovo bi ’zapalio’ Premijer ligu“, rekao je legendarni napadač Arsenala.

Menadžer Portsmuta Hari Rednap priznao je da bi voleo da vidi Rajt-Filipsa na Fraton Parku. On će i pokušati da ga dovede ukoliko Skolari odluči da ga stavi na transfer listu.

„Nisam još pričao sa ljudima iz Čelsija. Ali, ja volim Šona, on je neverovatan talenat. Naravno da bih voleo da imam takvog igrača u ekipi“, rekao je Rednap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve