Nova vest
Fudbal

Subota, 05.07.2008.

16:07

Izabrani predsednici FS regiona

U subotu su izabrani čelnici fudbalske organizacije na nivou regiona Srbije, u prvoj etapi na putu do 15. jula, kada će Skupština FS Srbije izabrati novo rukovodstvo.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Ratko Borovnica izabran je u subotu za novog predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine. Dosadašnji predsednik Istočnog regiona Fudbalskog saveza Srbije Dragan Đorđević dobio je novi mandat na toj funkciji, dok je Dušan Sekulić izabran za predsednika Zapadnog regiona. Radivoje Đurović izabran je za predsednika Fudbalskog saveza Beograda.

Skupština FSS ima 80 članova. Fudbalski savez regiona zapadne Srbije Skupštini FSS daje 12 delegata, Istočni region 10, Vojvodina osam, a Beograd tri.

Jednog predstavnika daje i Fudbalski savez Kosova i Metohije, po 12 delegata se bira iz redova učesnika Superlige i Srpske lige, dok je Prva liga, odnosno drugi rang takmičenja u srpskom prvenstvu, zastupljena sa 13 predstavnika.

Udruženja sudija i trenera daju po tri delegata, a mali, ženski i bazični fudbal po jednog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve