Nova vest
Fudbal

Subota, 05.07.2008.

14:58

Partizan doveo napadača Perića

Dosadašnji centarfor Hajduka iz Kule Milan Perić potpisao je u subotu četvorogodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Desilo se ono što sam želeo i sanjao od malena. Hvala (sportskom direktoru Partizana) Ivanu Tomiću na upornosti i (finansijeru Hajduka) Nikoli Džombi što je na kraju popustio", rekao je 22-godišnji Perić, koji će u Partizanu nositi dres sa brojem devet.

Perić je istakao da ga raduje to što će u napadu "crno-belih" imati veliku konkurenciju, pre svih u Laminu Dijari, Draganu Čadikovskom, ali i Veljku Paunoviću, koji još nije član Partizana, iako su mediji pisali o njegovom dolasku u beogradski klub.

"Dijara, Čadikovski, Paunović. To su sve dobri igrači, ali mislim da je konkurencija zdrava i dobra za svakog fudbalera. Obećavam navijačima Partizana mnogo golova u sledećoj sezoni", naglasio je Perić, koji je naveo i da je imao nekoliko ponuda iz inostranstva.

Perić je karijeru počeo u ekipi Mladosti iz Lučana, zatim je igrao za ukrajinsku Tavriju, a potom se vratio u Srbiju, u Hajduk.

Posle Ljubomira Fejse, Perić je drugi igrač koji je u ovom prelaznom roku prešao u Humsku iz Kule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve