Nova vest
Fudbal

Petak, 04.07.2008.

23:30

U Zvezdi zadovoljni odukom suda

Bivši čelni ljudi Crvene zvezde pušteni su u petak iz pritvora. Uprava tog kluba obratila se javnosti saopštenjem povodom tog događaja.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Fudbalski klub Crvena zvezda izražava veliko zadovoljstvo odlukom Vrhovnog suda Srbije da ukine pritvor trojici legendi Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Draganu Džajiću, Vladimir Cvetkoviću i Milošu Marinkoviću i omogući im da se brane sa slobode.

Ne baveći se radom pravosudnih organa i postupkom koji je pokrenut protiv trojice legendi našeg kluba, Fudbalski klub Crvena zvezda izražava žaljenje što ovakva odluka nije doneta ranije. U ovom momentu najvažnije je da se Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković vraćaju svojim porodicama i prijateljima. Oni će uvek imati bezrezervnu podršku našeg Kluba i armije navijača, kao što su je imali i do sada", stoji u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve