Despotović predstavljen u Mursiji

Izvor: B92, zvanični sajt Španija
Podeli

Ranko Despotović, povremeni reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Loznice, šabačke Mačve, novosadske Vojvodine i Rapida iz Bukurešta, novi je član španskog druoligaša Mursije. Despotović se u Segundu preselio pod istim uslovima pod kojima je iz Vojvodine otišao u Rumuniju a došao je na insistiranje trenera tog kluba, Havijera Klementea. Potpisan je trogodišnji ugovor.

"Brz sam i mislim da ću pokazati svoje kvalitete u Mursiji," rekao je Despotović na predstavljanju, "Veoma mi je drago što sam došao u Španiju i veoma sam uzbuđen. Mislim da ću ovde imati uslove da napredujem i igram još bolje."

Španski mediji predstavljaju Despotovića kao "snažnog i pokretljivog napadača" koji bi mogao da pomogne Klementeu i napadu Mursije.

Despotović je šesti igrač koji je došao u Mursiju, pored dvojice klinaca iz Valensije, Manuela Kastiljana 'Lilja' i Anhela Montora, novi igrači su i Antonio Nunjes, bivši igrač Selte, David Kueljar iz Atletika iz Bilbaa, kao i napadač Groclina Adrijan Sikora, dugo najavljivan kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Fudbal

Novi napad na N/FS BiH

Nepoznate osobe su u noći četvrtka na petak bacile dva Molotovljeva koktela ispred zgrade Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH u Sarajevu, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Fudbal petak 4.07. 21:35 Komentara: 12

Barselona povećala zaradu

Fudbalski klub Barselona ima pozitivan završni račun već petu godinu za redom sa profitom od 10,1 miliona evra, saopštio je u petak potpredsednik kluba Feran Sorijano.

Fudbal petak 4.07. 21:16 Komentara: 5

Atletiko Madrid doveo Kupea

Gregori Kupe, golman Liona i fudbalske reprezentacije francuske, prešao je u Atletiko Madrid za 1.5 miliona evra. Francuz će u subotu potpisati dvogodišnji ugovor.

Fudbal petak 4.07. 21:06 Komentara: 10