Nova vest
Fudbal

Petak, 04.07.2008.

12:06

Despotović predstavljen u Mursiji

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ranko Despotović, povremeni reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Loznice, šabačke Mačve, novosadske Vojvodine i Rapida iz Bukurešta, novi je član španskog druoligaša Mursije. Despotović se u Segundu preselio pod istim uslovima pod kojima je iz Vojvodine otišao u Rumuniju a došao je na insistiranje trenera tog kluba, Havijera Klementea. Potpisan je trogodišnji ugovor.

"Brz sam i mislim da ću pokazati svoje kvalitete u Mursiji," rekao je Despotović na predstavljanju, "Veoma mi je drago što sam došao u Španiju i veoma sam uzbuđen. Mislim da ću ovde imati uslove da napredujem i igram još bolje."

Španski mediji predstavljaju Despotovića kao "snažnog i pokretljivog napadača" koji bi mogao da pomogne Klementeu i napadu Mursije.

Despotović je šesti igrač koji je došao u Mursiju, pored dvojice klinaca iz Valensije, Manuela Kastiljana 'Lilja' i Anhela Montora, novi igrači su i Antonio Nunjes, bivši igrač Selte, David Kueljar iz Atletika iz Bilbaa, kao i napadač Groclina Adrijan Sikora, dugo najavljivan kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve