Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2008.

21:14

Arsenal želi da zadrži Adebajora

Arsenal je pokazao nameru da zadrži fudbalera Emanuela Adebajora odbijanjem Barselonine ponude od 24 miliona funti (30 miliona evra).

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Predsednik katalonskog kluba, Đoan Laporta, želi da što pre završi posao sa napadačem iz Togoa jer ga očekuje glasanje o poverenju u klubu u nedelju.

Adebajor, kome je ostalo još tri godine ugovora sa ''tobdžijama'', je izjavio da želi da ostane ali da klub mora da održi svoje obećanje i da mu ponudi novi ugovor kao nagradu za sjajnu sezonu.

Fudbalerov agent Stefan Kurbis očekuje susret sa trenerom Arsenala Arsenom Vengerom ove nedelje, a njih dvojica su se već srela u Beču prošli petak.

''Od početka postoji 'ljubavna priča' između Adebajora i Arsenala a njegov odnos sa Vengerom se zasniva na poverenju i poštovanju. Emanuel je čovek srca, ne novca. On nije pohlepan. On je dete sa ulice. Da je novac problem, on bi tražio da ode. Znam da je Arsenalova politika da ne daju visoke plate'', rekao je Kurbis.

Adebajor je postigao 30 golova prošle sezone i tako opravdao ono što se od njega očekivalo kada je došao iz Monaka za 4,2 miliona funti 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve