Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2008.

15:23

Lampard ipak u Interu?

Prema pisanju "Dejli Mirora", reprezentativac Engleske Frenk Lampard prešao je iz Čelsija u Inter za devet miliona evra.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Engleski list tvrdi da je dogovor postignut u ponedeljak uveče, samo 24 sata pošto je portugalski reprezentativac Deko prešao iz Barselone u Londonski klub, za 10 miliona evra. Pretpostavlja se da je 30-godišnjeg Lamparda, pored 30 miliona evra, koliko će dobiti za četiri sezone, privuklo i to što će ponovo moći da sarađuje sa Portugalskim trenerom Žozeom Murinjom.

Predsednik Intera Masimo Morati još uvek nije zvanično predstavio novo pojačanje kluba i veruje se da će se to uraditi po Lampardovom povratku sa odmora na Siciliji, krajem ove nedelje.

Lampard je prešao u Čelsi 2001. godine iz Vest Hema, za sumu od 11 miliona funti. U 'dresu' plavaca odigrao je 247 utakmica u 71 postignut gol. Za reprezentaciju Engleske, Lampard je od 1999. godine igrao na 61 utakmici i bio je strelac 14 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve