Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2008.

14:51

OFK Beograd i Budućnost nerešeno

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri OFK Beograda i podgoričke Budućnosti igrali su nerešeno, 1:1, u test utakmici na Zlatiboru gde su obe ekipe na pripremama. Podgoričani su poveli u 60. minutu golom Nedeljkovića, Predrag Lazić je devet minuta kasnije izjednačio.

Ekipa sa Karaburme odigrala je dva poluvremena u različitim sastavima, a priliku je dobio i veliki broj mladih igrača koji su kao omladinci osvojili titulu prvaka Srbije.

Utakmicom sa ekipom Budućnosti završen je prvi deo priprema OFK Beograda, a već 6. jula na Karaburmu dolazi grčki Panionios. Na programu je prvi meč drugog kola Intertoto kupa.

Za OFK Beograd su u prvom poluvremenu igrali R. Ilić, Beljić, Markoski, Lazarević, Volkov, Adamović, Mišan, De Oliveira, Žeravica, Šćepović, Kaluđerović, u drugom Šaranov, Skopljak, Mrvaljević, D. Ilić, Milenović, Lotinac, Milovac, Karadžić, Krstičić, Nuhi i Lazić

Za Budućnost Vujadinović, Đurišić, N. Vukčević, Rajović, Vidović, Nikolić, Nedeljković, I. Vuković, Alomerović, Valjeho, Vansi, igrali su i Cicmil, Jovović, Vučić, Tuzović i Čabarkapa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve