Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2008.

12:55

Zeman nametnuo jak ritam u Austriji

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su u utorak pripreme u austrijskom Bad Tacmansdorfu, kondicionim treningom kojem je prethodio razgovor trenera Zdenjeka Zemana sa igračima, koji su tom prilikom upoznati sa napornim planom rada u sledeće četiri nedelje. Zemanovi treninzi su čuveni po visokom intenzitetu, sa čime su vrlo brzo mogli da se upoznaju i igrači beogradskog kluba.

Akcenat u prvom delu priprema biće na sticanju kondicije, pa su 'crveno-beli' na prvom treningu u Austriji skoro dva sata trčali u jakom tempu, koji je nametnuo pomoćni trener Vićenco Kanđelozi.

Podeljeni u nekoliko grupa, igrači su devet puta istrčali deonicu od jednog kilometra, uz stalnu proveru rada srca, dok je Zeman pratio rad igrača, vozeći se na biciklu.

Isti treninzi igrače Crvene zvezde očekuju i naredna tri jutra.

Pripremama vicešampiona Srbije u sredu bi trebalo da se priključe Ibrahim Gaj, koji se vratio sa odmora, kao i nova pojačanja, igrači koji su ostali u Beogradu zbog problema sa vizama, Subašić, Stamenković, Mijailović, Vukobratović, Nikolić i Perović.

Dosadašnji centarfor Crvene zvezde Nenad Jestrović raskinuo je ugovor sa 'crveno-belima', godinu dana pre isteka, ali još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru.

Štoper Đorđe Tutorić i zvanično je potpisao za turski Kodžaeli, na tri godine, i tako se pridružio beku Dušanu Anđelkoviću, koji je ranije, takođe, postao član tog turskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve