Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.07.2008.

13:03

Robi Kin blizu Liverpula

Napadač Totenhema Robi Kin, krenuo je stopama kapitena Aston Vile Gereta Berija, zatraživši da pređe u Liverpul.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

’San’ tvrdi kako je Kin rekao menadžeru Spursa Huande Ramosu da želi da napusti klub kako bi igrao u Ligi Šampiona, samo par dana nakon što Geret Beri iz istih razloga izrazio želju da pređe u Liverpul. Najtrofejniji engleski klub je više puta b io povezivan sa reprezentativcem Irske tokom proteklih sezona i ovaj put se čini da je transfer najbliži ostvarenju.

Menadžer 'crvenih' Rafa Benites želi da poveća broj opcija u napadu tokom leta, pogotovo što je odlazak Pitera Krauča najavljivan već duže vreme.

Prema navodima štampe, Benites je ponudio razmenu Totenhemu u kojoj bi upravo Krauč otišao na Vajt Hart Lejn, a Kin na Enfild.

Robi Kin je sa Dimitrom Berbatovim činio jedan od najubojitijih napada u Premijer ligi, koji je za dve sezone postigao ukupuno 91 gol.

Ipak, ne očekuje se da će Ramos olako pustiti Kina da napusti klub, pogotovo kada se uzme u obzir da je i Berbatov izrazio želju da igra u Ligi Šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve