Nova vest
Fudbal

Subota, 28.06.2008.

10:25

Partizan dovodi Fejsu i Perića

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dosadašnji igrači Hajduka iz Kule Ljubomir Fejsa i Milan Perić potpisaće ugovore sa beogradskim Partizanom, saznaje B92. Iako se u petak činilo da je prelazni rok za 'crno-bele' praktično završen, dogovor sa gazdom Hajduka Nikolom Džombom je uglavnom postignut i dvojica najboljih igrača iz Kule nastaviće karijeru u Beogradu.

Ljubomir Fejsa bio je tema u poslednja dva prelazna roka ali su dugi pregovori završavani bez rezultata iako je mladi reprezentativac iz Kule izjavljivao da mu je najveća želja da obuče dres Partizana, a uprava prvaka Srbije nije krila da će pokušati da angažuje igrača.

Milan Perić pominjan je na početku prelaznog roka ali je, posle angažovanja šestorice igrača, pao u drugi plan iako su iz redova 'crno-belih' najavljivali još jednog novog napadača do kraja prelaznog roka.

Fejsa je rođen 14. avgusta 1988. godine, ponikao je u kulskom Hajduku a može da igra na više pozicija na sredini terena. Prošle sezone odigrao je 31 utakmicu i postigao jedan gol.

Perić je klasični napadač, rođen je 16. aprila 1986. godine, a pre Hajudka igrao je za Mladost iz Lučana. U sezoni 2007/2008 igrao je na 26 mečeva i šest puta bio strelac.



Pre Fejse i Perića Partizan je u ovom prelaznom roku angažovao šestoricu fudbalera, igrače odbrane Ivana Stevanovića iz OFK Beograda i Kamerunca Aleksisa Ngambija iz Monpeljea, igrače sredine terena Radosava Petrovića iz obrenovačkog Radničkog i Kamela Zajema iz tuniške Esperanse, a uz ekipu su i mladi Ljajić, Brežančić i Živanović, igrači iz omladinske škole.

Iz Partizana su otišli Stevan Jovetić (Fiorentina), Nemanja Rnić (Anderleht), Milan Vještica (Šinjik Jaroslav), Ednilson (klub nepoznat), a na pripreme nisu otišli Lazarević, Ćirković, Lakić, Lazetić i Mitrović koji će najverovatnije potražiti druge klubove.

Fudbaleri Partizana pripremaće se na Tari do 5. jula, a završni deo priprema biće obavljen u Švajcarskoj od 10. jula.

Prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona Partizan će igrati 29. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve