Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2008.

22:16

Voša otputovala na Pohorje

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Vojvodine otputovali su u utorak na slovenačku planinu Pohorje gde će u naredne dve nedelje nastaviti pripreme za sledeću sezonu. Novi-stari trener ekipe Dragoljb Bekvalac poveo je u Sloveniju 31. fudbalera među kojima su i tri pojačanja. Sada već bivši štoper Napretka, 25-godišnji Aleksandar Mijatović potpisao je dvogodišnji ugovor, a pored njega stigli su i levi bek Vladan Petrović, odnosno štoper Darko Lovrić, obojica iz Bežanije.

Pažnju stručnog štaba Vojvodine Mijatović je privukao u 24. kolu Meridijan Superlige, kada je odigrao sjajan meč. Novosađani su na kraju poraženi 1:0, a Mijatović je bio proglašen za igrača utakmice.

„Posle te utakmice imao sam prvi kontakt sa ljudima iz Vojvodine. Prijalo mi je što mi je ponuđena mogućnost da se na leto preselim u Novi Sad. Došao sam u veliki klub, i u ambiciozan tim. Imamo sjajnog trenera i najveće rezultatske ambicije. Zaista sam prezadovoljan što sam ovde i što su predamnom izazovi kao nikada do sada u karijeri“, rekao je Mijatović posle potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora.

Pored pomenuta tri igrača na spisku putnika u Sloveniju nalaze se: Brkić, Babalj, Kesić, Ristić, Milutinović, Stošić, Alić, Kizito, Pavlović, Karan, Đurić, Mijatović, Lovrić, Popović, Tumbasević, Trivunović, Krasić, Grozdanoski, Pantelić, Tadić, Aleksić, Buač, Sepuja, Ostrovski, Vukajlović i Smiljanić.

Fudbaleri i stručni štab Vojvodine u Sloveniji će imati tri pripremne utakmice. 26. juna igraju sa kiparskom Omonijom, 2. jula sa poljskim Lehom, a četiri dana kasnije sa Dravom iz Ptuja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve