Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2008.

14:05

Nasrijev agent demantovao transfer

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Agent fudbalera Marseja Samira Nasrija demantovao je u utorak tvrdnje tog kluba da je francuski reprezentativac potpisao četvorogodišnji ugovor sa Arsenalom. "Razgovori dva kluba i fudbalera još traju. Ništa nije dogovoreno, svi još samo razgovaraju. Prerano je da sada kažem nešto o tome", rekao je agent fudbalera Olimpika iz Marseja Žan Pjer Berns u saopštenju na sajtu francuskog lista 'Ekip'.

Nasri je u ponedeljak na svom sajtu saopštio da je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Arsenalom vredan 16,8 miliona evra.

"Obaveštavamo vas da Samir više nije fudbaler Marseja, jer je potpisao četvorogodišnji ugovor sa engleskim Arsenalom", saopšteno je u ponedeljak na sajtu fudbalera.

Nasri je odigrao 12 utakmica za reprezentaciju Francuske, i bio je u sastavu "trikolora" na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj, sa kojeg je prošle nedelje eliminisana, pošto je grupnu fazu takmičenja završila na poslednjem mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve