Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2008.

11:05

Traje dominacija pionira Partizana

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kao i prethodne sezone pionirska ekipa Partizana osvojila je titulu prvaka Srbije. Tim koji je vodio Nebojša Ličanin osvojio je prvo mesto, odbranio trofej osvojen godinu dana ranije u mlađoj kategoriji i uspešno nasledio godinu dana starije klupske drugove.

Pioniri Partizana (dečaci rođeni 1993. godine i mlađi) u poslednjoj utakmici prvenstva savladali su niški Radnički sa 8:1, a posle tog meča predstavnik FSS Zdravko Jokić predao im je pehar namenjen najboljima.

Pored pionira, i mlađi pioniri (trener Popović) su osvojili titulu prvaka, a u konkurenciji kadeta bore se Partizan (trener Trbojević) i Teleoptik, ali potpuna dominacija Partizanove fudbalske škole nije potvrđena pošto su 'petlići' gradskog rivala Crvene zvezde uspeli da trijumfuju.

U konkurenciji omladinaca najuspešnija ekipa je OFK Beograd, Partizan je takmičenje završio na petom a Crvena zvezda na desetom mestu.

Dobar rad škole na terenima SC Partizan-Teleoptik potvrđen je brojnim trofejima i odličnim nastupima svih kategorija mladih fudbalera na međunarodnim turnirima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve