Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.06.2008.

22:37

Žigić prelazi u PAO?

Izvor: B92, www.novosti.rs

Autor:B92, www.novosti.rs

Default images

U Valensiji su se za vikend sastali predstavnici domaćeg kluba i direktori Panatinaikosa. Tema za razgovor bila je želja Atinjana da "otkupe", ili bar da na godinu dana uz nadoknadu pozajme, Nikolu Žigića (27). Grčki klub je bio konkretan, ponudio je 12 miliona evra, pošto su gazde za letnji prelazni rok novom treneru Ten Kateu, spremile budžet za pojačanja od 30 miliona evra.

Vratili su se u Atinu bez konačnog odgovora, pošto su Španci zatražili nekoliko dana da razmisle, a krajnji rok je da se izjasne do 1. jula. Klub sa "Mestalje" platio je Rasingu iz Santandera 18 miliona evra za srpskog napadača, pa ne žele da budu na gubitku.

Žigić, zasada, želi da se, pod komandom novog trenera, izbori za najbolji tim na predstojećim pripremama Valensije, kako ne bi menjao klupske boje. Uskoro sledi konačan rasplet...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve