Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.06.2008.

21:30

Olimpik iz Liona 23. jula u Humskoj

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Sedmostruki uzastopni šampion Francuske olimpik Lion biće 23. jula u Beogradu gost srpskog prvaka Partizana. Prijateljski duel otvoriće fudbalsku sezonu na stadionu u Humskoj. Posle duela sa Interom iz Milana u Bolcanu na otvaranju prošle sezone, pa gostovanja Real Madridu na "Trofeju Bernabeu", uprava Partizana je obećala da će da dovede nekog velikana u Beograd i oduži se navijačima na sjajnoj podršci, pa će 23. jula u 20.45, terminu za Ligu šampiona, u Beogradu gostovati redovni učesnik elitnog takmičenja.

Prema potpisanom ugovoru, klub sa "Žerlana" dolazi u najjačem sastavu sa Karimom Benzemom, Žuninjom, Fredom, Sidnijem Govuom, Kimom Kalstromom, Žeremijem Tulalanom...

Francuzi su bili veoma korektni jer uslovi koje su tražili za gostovanje su ispod uobičajenih.

Jedan od ljudi za vezu bio je bivši direktor Partizana Nenad Bjeković, koji je veliki prijatelj sa sadašnjom rukovodećom garniturom i trenerom Liona Klodom Puelom.

Sedmostruki uzastopni prvak Francuske bio je prvi pik čelnika Partizana za otvaranje sezone u Beogradu, a kolika je bila želja da neko veliko ime bude gost u Humskoj pokazuje da su crno-beli bili u pregovorima i sa nekoliko nemačkih bundesligaša i sa po jednim od vodećih timova iz Španije i Italije.

Pre duela sa Olimpikom iz Liona Jokanovićev tim će na pripremama u Švajcarskoj igrati sa Rapidom iz Bukurešta, Grashopersom, Botafogom i Beitarom.

Prva utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona zakazana je za 29. jul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve