Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.06.2008.

14:51

Bunjevčević najavio 6 pojačanja

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčić izjavio je da bi taj fudbalski klub u naredna tri dana trebalo da se pojača šestoricom igrača, a da bi već u ponedeljak mogli da budu ugovoreni dolasci njih dvojice. Transfere u Zvezdu u ponedeljak bi trebalo da ugovore, ali ne i da potpišu, 26-godišnji reprezentativni napadač Azerbejdžana Branislav Subašić, trenutno član Nefčija, i bivši igrač mlade selekcije Srbije i Crne Gore, a sada igrač Himkija, Nikola Mijailović.

Bunjevčević je dodao da su blizu prelaska u Zvezdu i brazilski napadač Edgar, koji bi u Beograd trebalo da stigne do četvrtka, bivši mladi reprezentativac Švajcarske Boban Maksimović, golman Nepretka Saša Stamenković i 19-godišnji odbrambeni fudbaler banjalučkog Borca Ognjen Vranješ.

"Ovo su tek prvi dolasci, neki od ovih igrača će možda igrati i za Srem, odnosno našu 'B' ekipu", rekao je Bunjevčević novinarima na stadionu Zvezde i dodao da su "crveno-beli" saudijskom Al-Itifadu poslali "korektnu" ponudu za napadača iz Gane Princa Tagoea, a da su još u toku i pregovori sa fudbalerom Torina Nikolom Lazetićem.

Razmišlja se i o povratku štopera Lansa Milana Biševca, dok se odustalo od dovođenja Elmira Kuduzovića iz sarajevskog Željezničara.

Lista igrača koji će u letnjem prelaznom roku napustiti Zvezdu još nije poznata, ali je Bunjevčević rekao da će na njoj biti osmorica prvotimaca.

"Prvo želim da sa svima obavim razgovore, koji nisu prijatni. Nekima ćemo pronaći nove klubove, a sa nekima ćemo raskinuti ugovore. Neki od njih su bili pod ugovorima sa Zvezdom, ali su igrali na pozajmicama u drugim klubovima", rekao je Bunjevčević, koji će transfer listu verovatno objaviti u roku od dva dana.

Bunjevčević je, takođe, izjavio da je najbliži odlasku iz Zvezde kapiten Dejan Milovanović, a da će se "crveno-beli" ostalih nosioca igre iz prethodne sezone odreći samo u slučaju da nađu adekvatne zamene.

"Te zamene ne mogu da budu talentovani igrači, već fudbaleri koji će odmah biti okosnice naše igre", kazao je Bunjevčević i dodao da je prioritetni cilj kluba da zadrži Alehandra Segunda Kastilja.

"Kastiljo je, po našem mišljenju, najbitniji član tima. U slučaju da ne budemo mogli da ga zadržimo najviše novca potrošićemo upravo na njegovu zamenu", kazao je Bunjevčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve