Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.06.2008.

23:22

Zeman počeo s renoviranjem tima

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Novi trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman želi da pre početka naredne sezone kompletno renovira tim i to je istakao na sastanku sa sportskim direktorom kluba Goranom Benjevčevićem. „Zeman nam je dao profile igrača za devet pozicija u timu, praktično celu startnu postavu, osim golmana i još jednog mesta. Ne insistira na imenima, rekao je samo da bi bilo dobro da igrači određenog tipa dođu u Zvezdu. Analizirali smo njegove zahteve i imamo pripremljene tri alternative za svako mesto“, rekao je Goran Bunjevčević.

Deo posla je već završen, a promocija se očekuje početkom naredne nedelje.

Imamo usmeni dogovor, moglo bi se reći da je sve završeno s jednim napadačem i štoperom. Zeman insistira na iskusnom štoperu, koji bi dejstvovao u paru sa Gajem".

Neki igrači će u narednom periodu napustiti tim, ali Bunjevčević ističe da posao još nije završen.

Imamo ponude za Milovanovića i Milijaša, s tim što je odlasku realno bliži Milovanović. Jestrović ima dve-tri ponude i on se nalazi u grupi igrača kojimogu da računaju na pomoć kluba u pronalaženju nove sredine“.

Zdenjek Zeman želi da u timu zadrži jednog od najboljih igrača Segunda Kastilja.

Imali smo otvoren razgovor sa menadžerom Nestorovićem. Zeman se jako pohvalno izrazio o Kastilju, narednih dana imaćemo sastanak sa Nestorovićem u Beogradu. Učinićemo sve da zadržimo Kastilja“, izjavio je sportski direktor Zvezde

Umesto Slaviše Stojanovića koji je otišao u Celje pomoćnik novog trenera biće nekadašnji fudbaler crveno-belih i Kremonezea Marko Perović. Od članova starog stručnog štaba jedino je izvesno je da će se u novoj garnituri naći trener golmana Srđan Maksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve