Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.06.2008.

14:26

Selektor Đukić se izvinio Vrbici

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić izvinio se u četvrtak novinaru "Sporta" Mirku Vrbici, zbog istupa na redovnoj konferenciji za novinare, koja je održana krajem maja. Đukić je, naime, posle serije kritičnih tekstova na stranicama "Sporta", zbog slabih igara "belih orlova" u duelima protiv Irske, Nemačke i Rusije, zamerio Vrbici na takvom odnosu, istovremeno optuživši novinara da mu je na pozajmicu tražio izvesnu sumu novca.

Selektor se javno izvinio Vrbici, zbog, kako je rekao afektivnog ponašanja i naglasio da takvi sukobi, uoči početka priprema za Olimpijske igre u Pekingu i starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nikome ne idu u korist.

Đukić je izrazio nadu da ubuduće neće dolaziti do sličnih situacija, pošto Fudbalski savez Srbije neguje i ima izuzetne odnose sa predstavnicima medija, koji prate rad i događanja u srpskoj kući fudbala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve