Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.06.2008.

19:48

Balak želi do kraja u Čelsiju

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Reprezentativac Nemačke Mihael Balak izjavio je u sredu da bi želeo karijeru da završi u Čelsiju i da se nada da će mu početkom sezone biti ponuđen novi ugovor. 31-godišnji Balak je u London prešao 2006. godine kao slobodan igrač, a ugovor sa "plavcima" mu ističe u junu naredne godine. Pre prelaska u Čelsi 12 sezona je proveo u Kajzerslauternu, Bajeru i Bajernu.

"Nemam žeju da se vraćam u Bundes ligu, jer mislim da sam tamo dovoljno dugo igrao. Želeo bih da sa Čelsijem potpišem još jedan ugovor i da u tom klubu završim karijeru", rekao je Balak za sportsku agenciji SID.

Prema njegovim rečima, sa čelnicima kluba za sada je imao samo neke neformalne razgovore, a konkretni pregovori trebalo bi da uslede nakon prvenstva Evrope.

"Nisam želeo da se opterećujem time uoči ovako važnog takmičenja. Sada sam usredsređen na EURO, a nakon toga ćemo početi razgovore o novom ugovoru", rekao je Balak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve