Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.06.2008.

15:35

Karadžić: "U Partizanu do kraja"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik FK Partizan Tomislav Karadžić potvrdio je da će ostati na sadašnjoj funkciji do isteka mandata za dve godine. Karadžić je posle sednice UO kluba istakao da neće prihvatiti eventualnu kandidatura za mesto predsednika nacionalnog Saveza, sto ne isključuje njegovo angažovanje na nekoj drugoj funkciji. Karadžić je dodao da će budžet crno-belih biti veći nego u poslednje dve godine, kao i da će 40 odsto novca biti potrošeno na dovođenje samo jednog igrača.

Funckiju generalnog sekterara do daljeg će obavljati Darko Grubor, dok Dragoljub Vukadinović ostaje potpredsenik kluba i pored određenih nesuglasica koje je imao sa čelnicima kluba.

"Grubor je dugo godina sa nama i mislim da će na pravi način zameniti Petrića, koji je postao novi član upravnog odbora. Predložili smo ga i za funkciju potpredsednika i verujemo da će on nastaviti sa odličnim radom",.

Potvrđeno je da će Lamin Dijara, Almani Moreira i Nenad Đorđević. i dalje nositi dres crno-belih.

Gordanu Petriću je ponuđeno mesto potpredsednika Partizana, odgovor se očekuje sledeće nedelje, dok je funkciju u klubu koja nije precizirana ponuđena i Zoranu Mirkoviću.

Karadžić je uputio i javnu podršku selektoru reprezentacije Miroslavu Đukiću, koji je nedavno kazao da ne oseća podršku fudbalskih funkcionera.

"Ja kao predsednik Partizana i Fudbalskog saveza Vojvodine i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije pružam mu bezrezervnu podršku, jer mislim da radi dobar posao i da može da se sa timom plasira na Svetsko prvenstvo 2010. godine", rekao je Karadžić.

"Planiramo da penzionišemo odredjen broj ljudi i da uvedemo u stečaj neke od sestrinskih firmi, koje se nalaze u vlasništvu Partizana, a loše posluju. Sve to je u cilju stvaranja modernog i organizovanog evropskog kluba", rekao je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve