Ančeloti pregovarao sa Čelsijem

Izvor: B92, Tanjug Engleska
Podeli

Trener italijanskog prvoligaša Milana Karlo Ančeloti potvrdio je navode britanskih medija prema kojima je pregovarao sa upravom Čelsija oko preuzimanja tog londonskog kluba. Ančeloti je istakao da su pregovori završeni bez konačnog rezultata pošto je insistirao da se o njegovom eventualnom angažovanju na klupi londonskog kluba izjasni i Milan, čiji je trener od 2001. godine.

Čelsi, koji je trenutno bez šefa stručnog štaba nakon što je otpušten izraelski stručnjak Avram Grant, demantovao je navode medija o kontaktima sa trofejnim italijanskim stručnjakom.

"Još nismo imali nikakve razgovore sa potencijalnim menadžerom našeg prvog tima, uprkos medijskim spekulacijama", navedeno je u saopštenju Čelsija.

Fudbal

Jens Leman u Štutgartu

Štutgart je tražio novog golmana pošto Rafael Šafer, koji je došao prošlog leta iz Nirnberga, nije zadovoljio očekivanja, a Leman je duže vreme bio nezadovoljan

Fudbal utorak 3.06. 19:07 Komentara: 13

Ramzi u Mančester junajtedu

Ugovor sa mladim Ramzijem vredi pet miliona funti, a u stručnom štabu Mančester junajteda nadaju se da će Velšanin biti dostojan naslednik slavnog sunarodnika Rajana

Fudbal utorak 3.06. 16:57 Komentara: 15