Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.05.2008.

11:47

Ibrahimović: "Murinjo je sjajan"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač Intera iz Milana Zlatan Ibrahimović izjavio je da je Portugalac Žoze Murinjo sjajan trener. Murinjo je, prema pisanju portugalskih medija, već postigao dogovor sa vlasnikom Intera Masimom Moratijem i na klupi milanskog kluba trebalo bi da zameni Roberta Mančinija. "Odluku o treneru donosi predsednik Morati. On je šef i trebalo bi da zna šta je najbolje za nas. Murinjo je sjajan trener, to zna ceo svet", rekao je Ibrahimović za sportski dnevnik "Gazeta delo Sport".

Ibrahimović je sa dva gola u pobedi nad Parmom (2:0) u poslednjem kolu italijanskog prvenstva doneo Interu titulu šampiona.

Švedski reprezentativac, koji ove sezone ima problema sa povredom kolena, odbacio je mogućnost transfera u neki od španskih klubova, iako su mediji u Italiji u poslednjih mesec dana često pisali o tome.

"Osećam se veoma dobro u Interu, moja porodica je srećna. Osvojio sam dve titule prvaka i sada želimo da 'napadnemo' Ligu Šampiona", kazao je Ibrahimović.

Ibrahimović je u Inter došao u leto 2006. godine iz Juventusa. On je za tim iz Milana do sada odigrao 53 utakmice i postigao 32 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve