Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.05.2008.

16:47

Jokanović:Pred nama su novi ciljevi

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Trener Parizana Slaviša Jokanović, koji je u svojoj debitantskoj sezoni osvojio dva trofeja, izjavio je u sredu da se ciljevi kluba ne menjaju, jer ono što je osvojeno ove godine obavezuje na još veće uspehe. On je rekao da će Parizan sa velikim ambicijama ući u novi ciklus takmičenja, ali i da su svi svesni da će biti veoma teško ponoviti uspehe iz upravo završene sezone.

"Pred nama je novi naporan rad. Radiću najviše što mogu i najbolje što znam. To je bila moja deviza i u prethodnih nekoliko meseci", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

Trener ’crno-belih’ je ponovio da je njegova velika želja da i naredna sezona bude obeležena dobrim radom i uspesima kluba koji mu je dao šansu i veliku podršku da realizuje svoje ideje.

"Za mene je najvažnije kako su me primili igrači i kakav odnos imam sa njima. Najvažnije mi je bilo da uverim fudbalere da pred sobom imaju ozbiljnog trenera koji će ih uvek štititi od svega i kome mogu da veruju", kaže Jokanović.

Bivši istaknuti reprezentativac, koji je u dresu Jugoslavije odigrao skoro 60 utakmica, nije želeo preciznije da govori o kadrovskim rešenjima za narednu sezonu. Nije spomenuo ni jedno ime koje će doći u klub, mada je svima jasno da Parizan ostaje bez kapitena i najboljeg fudbalera Stevana Jovetića.

"Pripreme za novu sezonu počeće 23. juna. Pred nama su kvalifikacije za Ligu šampiona i naša je namera da u pripremnom periodu odigramo nekoliko teških utakmica", rekao je Jokanović.

Ideja je da se ugovore utakmice sa klubovima u kojima igraju bivši fudbaleri Partizana, kao što su Borusija iz Dortmunda, za koju nastupa Antonio Rukavina, i Fiorentina, za koju će od jeseni igrati Jovetić.

Posle razgovora sa novinarima, na stadionu je povodom osvajanja duple krune upriličen koktel, kome je prisustvovao veliki broj simpatizera, kao i bivših i sadašnjih asova "crno-belih". Na proslavi su bili i bivši generalni sekretar kluba Žarko Zečević i donedavni sportski direktor Nenad Bjeković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve