Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.05.2008.

15:25

Aragones zabrinut zbog priprema

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Selektor španske fudbalske reprezentacije Luis Aragones izjavio je da je zabrinut zbog spekulacija oko transfera ključnih igrača njegovog tima, jer utiču na pripreme nacionalnog tima za predstojeće Evropsko prvenstvo. Mediji su prethodnih dana pisali o mogućim transferima tri napadača španske reprezentacije - Fernanda Toresa, Davida Vilje i Danijela Guisa.

Fudbalera Liverpula Fernanda Toresa mediji su povezali sa Čelsijem, koji, kako se navodi, nudi za njega 50 miliona funti. Za napadača
Valensije Davida Vilju zainteresovan je Real iz Madrida, a nekoliko klubova iz Premijer lige, ali i Barselona, žele da u svoje redove dovedu fudbalera Majorke Danijela Guisa.

"Imamo problem, jer se ne radi samo o Toresu, nego su i ostali igrači uključeni u priče o transferima. Moraćemo da razgovaramo o ovoj temi. Neka igrači brzo reše svoje stvari, ili neka zaborave na to", rekao je Aragones za španski radio "Onda".

Španska reprezentacija okupila se u ponedeljak u Madridu, odakle je počela pripreme za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj, koje počinje 9. juna.

Aragones će sačekati lekarske rezultate fudbalera Barselone Andresa Inijestu i igrača Arsenala Seska Fabregasa, kako bi u utorak popodne, na prvom treningu, na raspolaganju imao kompletan tim na koji računa za Evropsko prvenstvo.

Inijesta je sezonu završio povređen, a Fabregas se žalio na povredu mišića u donjem delu leđa.

Španska reprezentacija će prvu prjateljsku utakmicu, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, igrati u subotu sa nacionalnim timom Perua u Uelvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve