Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.05.2008.

13:17

Hiks: Čelsijeva ponuda je sumanuta

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Vlasnici engleskog premijerligaša Liverpula poručili su funkcionerima Čelsija da ne pokušavaju da angažujuju igrača "crvenih" Fernanda Toresa, preneli su britanski mediji. Mediji u Engleskoj i Španiji su naveli da je Čelsi spreman da plati 50 miliona funti za prelazak Fernanda Toresa u londonski klub. Španski reprezentativac je prošlog leta u Čelsi došao iz Atletika iz Madrida, i u debitantskoj sezoni u Premijer ligi postigao je 24 gola.

Mediji su, takođe, naveli da je Liverpul zainteresovan za tu ponudu, ali suvlasnik ’crvenih’ Tom Hiks je to demantovao.

"Nikada nismo ni pomišljali da prodamo Toresa, jer to ne bi bilo logično. Ne postoje okolnosti pod kojima bismo prodali španskog reprezentativca", rekao je Hiks za britanski list Dejli Telegraf.

Tores je odbacio mogućnost da ode iz Liverpula, rekavši da je srećan u svom klubu.

"Srećan sam u Liverpulu, to je moja ekipa, Enfild je moj stadion, i dobro se osećam tu. Važno je da me navijači vole, fantastično je kada vidite svoje ime na njihovim majicama. Ne želim da odem", rekao je Tores.

Tores je dodao da ne želi da priča o medijskim spekulacijama, i da mora da se posveti pripremama za Evropski šampionat u Austriji i Švajcarskoj, koji počinje 9. juna.

"Ne želim da pričam o odlasku, jer se spremam za Evropsko prvenstvo. Posle tog turnira idem na odmor, posle kojeg se vraćam u Liverpul", rekao je Tores.

Španski reprezentativac je naglasio i da je odigrao tek prvu sezonu u Premijer ligi, i obećao da će u narednim godinama igrati još bolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve