Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.05.2008.

15:03

Kalu: "Vidić najslabija karika"

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Napadač londonskog premijerligaša Čelsija reprezentativac Obale Slonovače Salomon Kalu izjavio je da njegov tim šansu za pobedu u finalnom meču Lige šampiona protiv Mančester Junajteda, koji se igra u sredu u Moskvi, treba da traži u eventualnom "kiksu" srpskog internacionalca Nemanje VIdića. "U klubu smo ubeđeni da odbrana Mančester Junajteda ima određenih slabosti i na nama je da ih pronađemo, kako bismo postigli neki pogodak u finalnom meču", kazao je Kalu.

On je naglasio da tim iz Mančestera ima sjajne igrače u odbrani, a da njegovi saigrači moraju da izvrše pritisak na Vidića.

"Ferdinand je sjajan defanzivac, Vidić takođe. Međutim, Nemanja je u poslednje vreme, zbog povrede, dosta odsustvovao, i to bi moglo da se odrazi na njegovu igru. Uvereni smo da on može da bude najslabija tačka u odbrani našeg protivnika i siguran sam da ćemo uspeti da ga nateramo da napravi neku grešku", zaključio je reprezentativac Obale Slonovače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve