Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.05.2008.

10:50

Grant nesiguran u ostanak

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Menadžer Čelsija Avram Grant izjavio je uoči utakmice finala Lige šampiona da nije siguran da li će i sledeće godine voditi londonski tim. Izraelac je u septembru na klupi Čelsija zamenio Žozea Murinja, i doveo je tim do prvog engleskog finala Lige šampiona, gde će se sastati sa Mančester Junajtedom u sredu u Moskvi. Ipak, mnoga imena su dovođena u vezu sa trenerskim poslom u Londonu, između ostalih i Sven Erikson, Frank Rajkard, Gus Hidink i Roberto Manćini, i Grant nije siguran u ostanak bez obzira na rezultat.

Grant je priznao da postoji mogućnost promena u klubu nakon utakmice u sredu, pošto Čelsi ni ove godine nije uspeo da osvoji Premijer Ligu.

"Ako klub nije zadovoljan mojim učinkom, nema problema. Ukoliko ni ja nisam zadovoljan, i želim da odem, mislim da se oni tome neće protiviti. Trenutno je sve u redu, ali buduće opcije kluba me uopšte ne uznemiravaju. Svi znamo šta se dešava u fudbalu- ponekad tim ne voli trenera, ponekad trener ne voli tim. O budućnosti ćemo pričati nakon finala", izjavio je Grant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve