Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.05.2008.

14:03

Totenhem želi da dovede Eto'oa

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Premijerligaš Totenhem potražiće pomoć od sponzora, kako bi se u klub doveo napadač Barselone Semjuel Eto'o. Klub iz severnog Londona pokušaće da nađe prostor u budžetu kako bi plata za Kamerunca mogla da se obezbedi. Barselona traži 35 miliona evra za svog centarfora, a veći problem za Spurse bi mogla da predstavlja Eto’ova plata koja bi iznosila oko 125.000 evra nedeljno. Sadašnja struktura plata u Totenhemu omogućava nedeljni maksimum od 80.000 evra po igraču.

Menadžer Totenhema Huande Ramos ranije je pokrenuo glasine o dovođenju Eto'oa u, kada je izjavio da ako Totenhem želi da se probije među najbolja četiri kluba, morao bi da dovede igrače visoke klase kao što su Luka Modrić i Eto'o.

Pošto je Modrić doveden, mediji u Engleskoj tvrde kako su Spursi sada tražili od Barselone da se izjasni da li je Kamerunac na prodaju i po kojoj ceni.

27-godišnjem igraču će verovatno biti dozvoljeno da napusti Kamp Nou, a veruje se da bi zvižduci koji su mu bili upućeni u nedelju, svakako mogli da utiču na odluku.

Navijači Barselone su, ponešeni tvrdnjama medija kako je Eto'o namerno dobio žuti karton da ne bi igrao protiv Real Madrida, zviždali igraču i nazivali ga kukavicom tokom meča sa Maljorkom u kome je Barselona poražena.

Eto'o je već jednom bio blizu prelaska u Totenhem, dok je još bio u Maljorci 2003. godine. Ipak, transfer je propao i godinu dana kasnije Kamerunac je prešao u Barselonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve