Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.05.2008.

18:50

Povratak Finana u reprezentaciju

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Irske, italijanski stručnjak Đovani Trapatoni, izjavio je da očekuje skori povratak u državni tim Stiva Finana, Endija O'Brajena i Stivena Ajrlanda. Trapatoni je za britanske medije rekao da je razgovarao sa tom trojicom igrača koji su nekada nastupali za reprezentaciju i ocenio da su razgovori bili "veoma pozitivni."

"Veoma je dobro što ću moći da računam na njih u predstojećem periodu", konstatovao je Trapatoni, koji će sledećeg utorka objaviti spisak od 28 igarča na koje računa za dve prijateljske utakmice - protiv Srbije 24. maja u Dablinu i pet dana kasnije protiv Kolumbije u Londonu.

Fudbaler Liverpula Finan i prvotimac Boltona O'Brajen nisu nastupali za reprezentaciju Irske od početka takmičarske sezone, a igrač Mančester Sitija Ajrland nije se našao na spisku selektora od septembra 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve