Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.04.2008.

18:35

Vidić i Runi pod znakom pitanja

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Rukovodsktvo Mančester junajteda nada se da će Vejn Runi i Nemanja Vidić biti spremni za revanš meč polufinala Lige šampiona protiv Barselone, koji se u utorak igra na Old Trafordu. Nijedan od njih dvojice nije trenirao u ponedeljak ujutru zbog povreda zarađenih u duelu sa Čelsijem tokom vikenda. Runi je sa terena odšetao zbog problema sa kukom posle postizanja gola, a Vidić je zaradio tešku posekotinu nakon što ga je Didije Drogba udario kolenom u lice.

I Vidić i Runi su ove sezone ključni igrači Junajteda, i upravo zbog toga menadžer ekipe Aleks Ferguson će im dati koliko god bude trebalo vremena da dokažu da su spremni za utakmicu u utorak.

„Biće to teška odluka. Mislimo da bi obojica mogli da budu spremni, ali ne mogu da budem siguran u to“, rekao je Ferguson.

Posle meča sa Čelsijem na Stamford Bridžu, Ferguson je rekao da Runi zaradio istu povredu od koje je patio i nedelju dana ranije posle meča sa Blekurnom.

On je takođe potvrdio da je srpski reprezentativac, koji je propustio prvu utakmicu polufinala Lige šampiona zbog stomačnog virusa, morao da ušiva usnu pošto mu je ispao zub u nesrećnom duelu sa Drogbom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve