Nova vest
Fudbal

Petak, 04.04.2008.

17:13

Kraj sezone za Ronaldinja

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Fudbaler Barselone Ronaldinjo propustiće ostatak sezone zbog povrede butnog mišića desne noge, saopštili su predstavnici španskog kluba u petak. Brazilac se povredio na treningu u četvrtak i detaljnim pregledom utvrđeno je da će igrač biti van terena oko šest nedelja. 28-godišnji fudbaler je tokom prethodnih godinu dana imao problema sa povredama i fizičkom pripremom, a španski mediji spekulišu o odlasku iz Barselone.

U italijanskoj štampi pojavila se fotografija Ronaldinjovog menadžera i brata, Roberta de Asisa i potpredsednika Milana Adrijana Galijanija i tako su počela nagađanja o prelasku u redove evropskog šampiona.

Brazilac je bio u startnoj postavi u 13 od 30 prvenstvenih mečeva, sa klupe je ušao četiri puta, a postigao je osam golova.

Barselona je u utorak savladala Šalke sa 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, a u Primeri je treća sa sedam bodova zaostatka u odnosu na vodeći Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve