Nova vest
Fudbal

Petak, 04.04.2008.

16:25

Produžen pritvor funkcionerima CZ

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Veće Okružnog suda u Beogradu produžilo je u petak pritvor trojici funkcionera fudbalskog kluba Crvena zvezda, okrivljenih za finansijske malverzacije u poslovanju kluba, saopšteno je iz tog suda. Pritvor po tom rešenju Okružnog suda za Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića može trajati do 5. maja. Veće Okružnog suda je zaključilo da pritvor neophodan kako bi se sprečio uticaj trojice funkcionera Zvezde na svedoke koji još nisu saslušani.

Krivično vanraspravno veće odbilo je kao neosnovanu žalbu branioca Dragana Džajića protiv rešenja o proširenju istrage, jer iz iskaza okrivljenih i priložene dokumentacije proizilazi sumnja da su okrivljeni izvršili krivično delo koje im se stavlja na teret.

Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković uhapšeni su 5. februara zbog sumnje da su "zloupotrebili službeni položaj" i prisvojili više miliona evra prilikom transfera Gorana Drulića u špansku Saragosu, a istraga je kasnije proširena i na transfer Zorana Njeguša u Atletiko iz Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve