Nova vest
Fudbal

Petak, 04.04.2008.

11:09

Kraj sezone za Mida i Kinga

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaler Midlzbroa Mido i član Totenhema Ledli King propustiće ostatak sezone. Mido će pauzirati zbog operacije kile, dok se Kinge neće oporaviti od povrede kolena na vreme za povratka na teren pre letnje pauze.

Mido, koji je početkom sezone stigao u Midlzbro iz Totenhema, propustiće poslednjih šest utakmica u Premijer ligi, protiv Mančester junajteda, Totenhema, Boltona, Sanderlenda, Portsmuta i Mančester Sitija.

Zbog slabe forme Mido je u Midlzbrou bio starter samo osam puta, postigao je dva gola, a propustio je i Afrički kup nacija, doigran u januaru.

Sa druge strane, King, kapiten Totenhema, koji je ove sezone odigrao 10 utakmica, tvrdi da trenutno nema problema sa kolenom, ali da je prihvatio duži oporavak kako bi sledeću sezonu dočekao 100 odsto spreman.

"Trenutno se dobro osećam i koleno mi nije upaljeno, ali moramo prihvatiti da je sada najbolje vreme za oporavak kako bi bili sigurni da ću se na teren vratiti potpuno spreman. Do kraja prvenstva ostalo je šest utakmica i svi u klubu verujemo da će ovakva odluka biti korisna na duže staze", rekao je King za klupski sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve