Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.04.2008.

21:29

Janković: ''Ohrabrenje pred derbi''

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je u sredu posle pobede nad Napretkom (5:0) da je ohrabren igrom svog tima, koji je pokazao da može da se "digne" posle lošeg rezultata. "Ubedljiva pobeda je dobra psihološka i rezultatska priprema za večiti derbi. Možemo da budemo ohrabreni našom igrom, dokazali smo da smo sposobni da se dignemo posle lošeg rezultata na utakmici sa ekipom Mladosti, za koji smo sami krivi", rekao je Janković na konferenciji za novinare.

Janković je dodao da je Zvezda u duelu sa Napretkom uspela da reši svoje istinske probleme i da je zato prikazala bržu igru.

"Ekipa je 'proradila', a od nas zavisi da li će ovakve partije da postanu standarne. Uvek sam govorio da rezultat, posebno u srpskom prvenstvu, zavisi samo od nas", istakao je Janković.

Trener Napretka Saša Nikolić rekao je da je ovo najteži poraz njegove ekipe u sezoni.

"Inače teško primamo golove, ali smo ovaj put brzo 'načeti', pa se nismo snašli. Rekao sam i pre meča da se bojim 'ranjenog lava', koji se za neuspeh na utakmici sa ekipom Mladosti iskalio na nama", rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da mu je drago što je Zvezda bila efikasna, jer takve utakmice vraćaju publiku na stadione.

"Ovo je lepa uvertira za večiti derbi, posebno jer je Zvezda smanjila razliku u odnosu na Partizan", kazao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve