Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.03.2008.

14:31

Laporta: Ne odričemo se Ronaldinja

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Predsednik Barselone Đoan Laporta negirao je danas navode o razlazu između kluba i brazilskog fudbalera Ronaldinja, koji je već neko vreme van forme. "Nema razvoda Barselone i Ronaldinja. Nadamo se da će se vratiti što je pre moguće, ali trenutno trpi bolove i moramo to poštovati. Dok god oseća bol, ne možemo da računamo na njega", rekao je Laporta španskim novinarima.

Serija povreda i problema sa kondicijom i medijski navodi o noćnom provodu doveli su do napisa da je Barselona spremna da se na kraju sezone oslobodi nekadašnjeg osvajača nagrade za najboljeg igrača sveta.

Laporta je, međutim, insistirao na tvrdnji da je 28-godišnji fudbaler i dalje deo planova trenera Franka Rajkarda.

"Trener bi voleo da ima Ronaldinja na raspolaganju, ali ako to nije moguće, moraćemo da nastavimo bez njega. Trenutno moramo više da pazimo na tim nego na pojedince. Igrači koji nisu u timu treba da se što pre oporave i stave treneru na raspolaganje", objasnio je Laporta.

"U ovom delu sezone najvažnija je snaga celog tima", dodao je Laporta.

Barselona je u poslednje četiri prvenstvene utakmice zabeležila samo jednu pobedu, ali ima samo četiri boda zaostatka za liderom Real Madridom. Do kraja takmičenja u Primeri ostalo je devet kola.

Barselona u subotu igra protiv Betisa, a u utorak se sastaje sa Šalkeom u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve