Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.03.2008.

10:11

Donadoni odbio novi ugovor

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Svetski šampion Italija igraće prijateljski meč u Elčeu protiv Španije, međutim u najavi duela dominira ugovor selektora "Azura" Roberta Donadonija.

Meč će pokazati koji od dva tima, koja su među favoritima za osvajanje titule prvaka Evrope, se trenutno nalazi u boljoj formi. Za Italiju, sudbina Donadonija, čiji ugovor ističe posle turnira u Austriji i Švajcarskoj, preti da rasturi tim.

"Dobio sam ponudu za produžetak ugovora, ali sam ga odbio jer mi se nije svideo. To ne znači da ćemo na Evropsko prvenstvo otići manje motivisani", rekao je Donadoni.

Ponuda koju je dobio Donadoni, potvrđuje da italijanska federacija nema previše poverenja u nekadašnjeg istaknutog reprezentativca.

"Mogu samo da mu poručim da gleda napred i ne razmišlja o tome. On mora da se koncentriše na to da Italija igra dobro i pobeđuje, samo tako će dobiti bolji ugovor", rekao je Đenaro Gatuzo, reprezentativac Italije.

Donadoni je imao nekoliko sumnjivih odluka kao što su izostavljanje iz ekipe Alesandra Del Pjera i Antonija Kasana. Del Pjero nije član "Azura" od Svetskog prvenstva, a njegovu poziciju dobija mladi saigrač iz Juventusa Vinćenco Jakvinta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve