Nova vest
Fudbal

Petak, 21.03.2008.

20:44

Venger želi da zadrži Flaminija

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da pregovori oko obnavljanja ugovora sa Matjuom Flaminijem protiču po planu, i da se od Francuza očekuje da u aprilu potpiše novi ugovor. Dvadesetčetvorogodišnji Flamini će od leta biti slobodan igrač, i engleski mediji su ga već povezali sa Interom iz Milana, ali Venger je sigran da će francuski reprezentativac ostati u redovima londonskog kluba. "Sve je u najboljem redu. Pregovori idu kako treba, i nadam se da ćemo sve završiti do Aprila", potvrdio je Venger.

Flamini je fudbal počeo da igra u mlađim kategorijama Marseja, ali je svoj prvi profesionalni ugovor potpisao sa Arsenalom 2004. U protekle četiri sezone Francuz je postao jedan od Vengerovih najpouzdanijih igrača.

Pre godinu dana Venger je priznao da bi pristao da pusti Flaminija da promeni klub kako bi dobio šansu da redovno igra, ali je Flamini u toku ove sezone pored Seska Fabregasa postao starter na sredini terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve