Nova vest
Fudbal

Petak, 21.03.2008.

19:18

Janković: "Treba nam brz pogodak"

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u subotu sa Napretkom, u Kruševcu, u meču 21. kola Meridian Superlige. Trener “crveno-belih” Aleksandar Janković nada se brzom pogotku protiv Napretka, na gostovanju koje je za Zvezdu, kako ističe, uvek bilo neugodno.

Pred svaku utakmicu postoji neka vrsta pritiska da moramo da pobedimo. Lek protiv toga je brzi pogodak na početku meča. To nije bio slučaj u utakmicama sa OFK Beogradom i Čukaričkim, iako samo u obe utakmice propustili prilike na početku meča. Pritisak na nas raste iz nedelje u nedelju, ali jedino kako možemo da se branimo protiv toga su golovi i brza igra”, rekao je Janković na konferenciji za novinare.

Trener “crveno-belih” Aleksandar Janković izjavio je da su gostovanja u Kruševcu uvek predstavljala teške ispite za beogradski tim,

Jesu teška, ali su i prijatna s obzirom na veliki broj naših navijača u tom kraju. Poslednja moja utakmica u Kruševcu je bilo neprijatno iskustvo. Ta utakmica je bila prva na otvaranju sezone 2003/04, izgubi smo sa 2:1, ali na kraju smo osvojili dulu krunu, a Napredak je ispao iz lige. Voleo bih da ovoga puta pobeda bude put ka duploj kruni, ali i da Napredak ostane u ligi. Ekipu Napretka poštujem, kao i njihovog trenera Nikolića, koji uz moju malenkost prestavlja novi talas mladih trenera u našem fudbalu”, dodaje trener Crvene zvezde, koja će u subotu igrati treći meč u poslednjih osam dana.

Zvezda je u Kruševac otputovala dan ranije, a meč je na programu u subotu od 14 časova. Beogradski tim biće u Kruševcu bez Raškovića, koji pauzira zbog parnih žutih kartona, dok su Basta i Trajković pod znakom pitanja zbog povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve