Nova vest
Fudbal

Petak, 21.03.2008.

14:53

Brzić:"Težak meč protiv Borca"

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trener novosadske Vojvodine Ivica Brzić rekao je da njegovu ekipu u subotu očekuje teška utakmicasa čačanskim Borcem u 21. kolu fudbalske Meridijan Superlige. Brzić je na konferenciji za novinare rekao da Borac igra "tvrdo" u gostima, dok njegov tim ima problema sa postizanjem golova, dodajući da ipak veruje da će napadači Vojvodine "proraditi" sutra.

"Pobedili smo jesenas Borac sa 4:2 u Čačku i verujem da ćemo i na našem terenu ponoviti dobru igru i pobediti. Nadamo se i 'kiksu' nekoga od iz vodećeg dvojca, kako bismo im se približili na tabeli", rekao je Brzić.

On je dodao da će se prvom timu posle pauze priključiti oporavljeni Marko Djalović, dok je zbog povreda neizvestan nastup Miodraga Stošića i Vladimira Vukajlovića.

Zbog težih povreda, od ranije su van prve ekipe Jozef Kizito i Igor Đurić.

Utakmica Vojvodina - Borac počinje u 14 sati na stadionu Vojvodine. Ulaznice su u prodaji po ceni od 200 dinara za zapad i istok, a 100 dinara za severnu tribinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve