Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.03.2008.

15:49

Čelsi ne planira da dovede Dijega

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Šef stručnog štaba engleskog premijerligaša Čelsija Avram Grant demantovao je u četvrtak sve češće tekstove u britanskoj štampi da čelnici kluba planiraju da na leto dovedu prvotimca Verdera Dijega. U medijima se već dugo tvrdi da Čelsi planira da u narednom prelaznom roku proda Franka Lamparda kako bi obezbedio novac za brazilskog internacionalca.

Tome u prilog ide i izjava Lamprada da je nezadovoljan zbog toga što niko iz kluba još nije razgovarao s njim o produženju ugovora koji mu ističe u junu sledeće godine.

"Siguran sam da će Lampard nastaviti karjeru u Čelsiju, a zbog čega se još ne pregovara s njim, ne znam, jer to nije moj deo posla. Što se tiče Dijega, uopšte nismo zainteresovani da ga angažujemo. Ne zbog toga što on nije dobar fudbalrer, jer svi znamo da jeste, već jednostavno nije deo naših planova", rekao je Grant.

Dijego je proglašen za najboljeg igrača Bundes lige u prošloj sezoni i trenutno je jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi. Prethodnih meseci trvdilo se da će sigurno preći u Real, ali je on nedavno potpisao novi ugovor sa Verderom koji ističe na leto 2011. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve