Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.03.2008.

15:41

Fenerbahče hoće Anrija i Krespa

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Trener fudbalera Fenerbahčea iz Istanbula Ziko pokušaće da u svoju ekipu u letnjem prelaznom roku dovede Tjerija Anrija iz Barselone ili Ernana Krespa iz Intera, piše španski dnevnik "El Mundo Deportivo". "Želimo da u Istanbul dovedemo jednog napadača svetskih kvaliteta i izbor je pao na Anrija. U narednih nekoliko dana ćemo poslati zvaničnu ponudu Barseloni", izjavio je predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim.

Anri, koji je letos došao u Barselonu iz Arsenala, u sredu je izjavio da mu je veoma teško da se navikne na novi klub. Engleski mediji objavili su da Liverpul i Čelsi prate razvoj događaja u Barseloni i potvrdili da se u trku uključio i Fenerbahče.

Kada je u pitanju Krespo, ugovor argentinskog reprezentativca sa Interom ističe na kraju sezone. Krespo ima 33 godine i ove sezone sukobio se sa trenerom Robertom Manćinijem, pa je za očekivati da na leto napusti klub.

Krespo je nezadovoljan minutažom u Interu pošto je odigrao samo 13 utakmica i uglavnom je rezerva Zlatanu Ibrahimoviću, Huliju Rikardu Kruzu i Davidu Suazu.

Turski klub je 2007. već doveo jednu veliku zvezdu Roberta Karlosa. Fenerbahče, koji se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, u poslednjih nekoliko godina postao je jedan od najbogatijih klubova u Evropi, a njegova vrednost na berzi procenjuje se na oko milijardu dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve